Overnachten in Londen

Wil je enige dagen gezellig doorbrengen in Londen. Dan hoort daar een compleet pakket bij, afgestemd op je persoonlijke wensen. De reis er naar toe, de bezienswaardigheden die je in elk geval wilt gaan meemaken en natuurlijk ook de plek waar je gaat verblijven.
En net als elke wereldstad eb je uiteenlopende accommodaties waar je kunt overnachten in Londen.

Luxe hotels
In dit segment heb je in Londen een ruime keuze. Zo kost de goedkoopste kamer in het duurste hotel, het Bvlgari Hotel nabij Hyde Park, €1.000 per nacht, terwijl het duurste penthouse aldaar al voor ruim €16.000 per nacht kan worden geboekt. Inclusief ontbijt, dat wel! Het vijfsterren Hotel Waldorf Hilton biedt overigens ook al een kamer aan voor maar € 226 per nacht. Is dat allemaal, qua prijs, iets te gortig dan is het goed om te weten dat er in Londen nog honderden, goedkopere slaapgelegenheden zijn. Waaronder uitstekende drie sterren hotels, zoals Het Cetral Park Hotel, waar een heerlijke nachtrust voor € 50.- kan worden genoten.

Low Budget
Overnachten in Londen kan voor bijna elke prijs. Dus ook low budget. Zo verblijft u voor €25 met twee personen in Hyde Park Hostel. Een gunstig gelegen backpackersaccommodatie is het Piccadilly Backpackers Hostel. Zoals de naam al zegt: gelegen op 50 meter afstand van het bekende Piccadilly Circus.

Londen heeft ook Bed & Breakfast mogelijkheden. Voor nog geen € 20.- per persoon kunt u terecht in Kings Head Guest House, vlakbij metrostation Jubilee Line.